Als Security Expert met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk

Jean Paul Efdé MSec

EFDÉ Security Projecten Management & Advies is begin 2013 gestart. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor uw vraagstuk. Door onze specialisatie, brede kennis en meer dan 20 jaar ervaring, kunnen wij u adequaat adviseren.
 
Onze aanpak
Voor de aanvang van mijn werkzaamheden, zullen wij in een persoonlijk gesprek uw behoefte peilen en uitleggen waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hierbij worden de voorwaarden voor de samenwerking bepaald. Wij zullen periodiek de geleverde diensten samen met u evalueren, om er zeker van te zijn dat deze nog goed bij uw behoefte aansluiten.
 
Onze diensten

  • Advies
  • Beleid / Security Management
  • Projectmanagement

Advies
Samen met u wordt bepaald welke behoefte, tegen welk risico moet worden beveiligd, er is. Deze inventarisatie wordt uitgewerkt in een advies. Hierin wordt omschreven welke te bechermen belangen tegen welke risico’s en bedreigingen beschermt moeten worden en welke maatregelen (op hoofdlijnen) daartegenover gesteld kunnen worden. In overleg met u werken we dit tot in detail uit. 
 
Beleid / Security Management
Wij helpen u graag met het opstellen van professioneel security beleid. Hierbij geven wij de voorkeur aan de DHM Security Management® methodiek. Deze methodiek staat een gestructureerde opzet van de beveiliging binnen bedrijven, van beleid tot en met uitvoering, inclusief de kwaliteitsborging voor. Als aanvulling hierop passen wij de SRM® toe. In deze risicobenadering wordt niet alleen gekeken naar de bekende risico's en bedreigingen, maar ook naar de onzekerheden. Dat vraagt om flexibiliteit, varieteit en de omgang met early warners. Hierdoor wordt uw security beleid robuuster en beter bestand tegen dreigingen.
 
Projectmanagement
Bij het opstarten van een project wordt samen met u en het projectteam de beste aanpak bepaald. Deze aanpak wordt in het plan van aanpak verwerkt. Tijdens het project wordt periodiek een projectteam overleg belegd, om de voortgang, de knelpunten en de afwijkingen te bespreken. Periodiek wordt de opdrachtgever in een gesprek geïnformeerd over de stand van zaken binnen het project.
 
Opleidingen

  • DHM® Security Management
  • Security & Techniek
  • Security & Recht
  • SRM® Security Risk Safety Intelligence Management
  • Prince 2
  • IMPA-C

Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek!

Met vriendelijke groet, 

Jean-Paul Efdé MSec

contact opnemen